Budík Timely překvapí vzhledem a synchronizací Android

Budík Timely překvapí vzhledem a synchronizací [Android]
2013-08-23T17:58:14+02:00
• 23. 8. 2013

Dnes již téměř každý využívá svůj mobilní telefon jako budík. Na Google Play je neskutečné množství nejrůznějších budíků, stopek nebo časovačů. Tyto budíky mají často ne moc hezký vzhled, nyní se ovšem objevil další a to konkrétně Timely.

unnamed

Timely je budík svým vzhledem jedinečný. Vše napovídá tomu, že autoři vložili nemalou snahu o „čistotu“ a jednoduchost vzhledu celé aplikace. Po otevření aplikace bude všem ihned jasné, že opěvování vzhledu je opodstatněné. Krásně jednoduché hodiny včetně skvělého pozadí jsou balzámem pro oči nejen po ránu.

unnamed unnamed_1_

V aplikaci se nachází možnost in-app  nákupu doplňků, jako jsou např. zvuky pro buzení, témata a různá další vylepšení. Vývojáře je nutné pochválit, jelikož dali možnost i těm, kteří platit nechtějí. Pokud budete aplikaci sdílet s vaším referrer kódem a získáte 20 instalací skrze další uživatele, tak máte aplikaci zcela zdarma.

unnamed unnamed_1_

Největší chloubou Timely je integrace synchronizace. Pokud tedy vlastníte smartphone a tablet, tak můžete z jednoho zařízení nastavit budík, přičemž se vše přenese i do druhého. Samozřejmě je nutné, abyste na všech smartphonech a tabletech byli přihlášení se stejným účtem. Dokonce můžete nastavit, jestli budík má být aktivní na jedno nebo na druhém zařízení. Případně můžete zvolit všechna.

unnamed unnamed_1_

Aplikace Timely je dostupná pro tablety a telefony s androidem 4.0.3 a vyšším.

logo-app Timely - Budík Bitspin Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat