BlackBerry Z10 Porsche Design: První uniklé snímky

BlackBerry Z10 Porsche Design: První uniklé snímky
2013-08-04T09:00:04+02:00
• 4. 8. 2013
1

Jak to vypadá, tak ani neuspokojivá prodejní čísla vlajkové lodi s označením Z10 kanadského společnosti BlackBerry neodradí od spolupráce s výrobcem luxusních automobilů. Aktuální kanadská novinka se dočká nového kabátu v luxusním stylu, stejně jak se objevil u modelu Bold 9900, který byl nakonec představen jako BlackBerry P9981 Porsche Design.

BlackBery Z10 Porsche Design - 1

Nová Z10 přijde s podobným označením, a to P9982 Porsche Design. Uvnitř se pravděpodobně objeví unikátní uživatelské rozhraní, jehož přítomnost částečně vystrnadí BlackBerry OS 10. Ani samotná prodejní cena nebude nijak překvapivá oproti svému předchůdci a Porsche si samozřejmě za své jméno na zařízení opět nechá poměrně tučně zaplatit. Již nyní můžeme počítat s cenovkou převyšující hranici 2000 dolarů (tj. v přepočtu 38 912 Kč).

Snímky odhalující nadcházející model jasně napovídají o podobnosti s modelem Z10, nicméně v mnoha částech se dočkáme obměny a navíc prémiovou záležitostí bude použitý materiál. Nepůjde tedy o žádnou masovou produkci, ale spíše o jedinečné zařízení.

BlackBery Z10 Porsche Design - 2 BlackBery Z10 Porsche Design - 3 BlackBery Z10 Porsche Design - 4

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Vojta Dalekorej

4. 8. 2013, 17:31

Jen jeden dotaz – z čeho soudíte, že jsou prodeje Z10 „neuspokojivé“? Několik milionů kusů se vám zdá u zcela nového přístroje se zcela novou platformou na dnešním přesyceném trhu jako „neuspokojivé“ prodeje? :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat