Apple a CZC.cz ohlašují spolupráci

Apple a CZC.cz ohlašují spolupráci
2013-08-09T09:45:40+02:00
• 9. 8. 2013

Společnost CZC.cz prostřednictvím krátké tiskové zprávy oznamuje zahájení spolupráce s kalifornským výrobcem Apple, od kterého získal autorizaci pro prodej výrobků iPad a iPod. Budoucí zákaznici se tak můžou těšit na řadu novinek od Applu a v souvislosti s tím obchod také rozšíří svoji nabídku kompatibilních příslušenství.

CZC.cz

Jeden z největších prodejců počítačů a spotřební elektroniky u nás – CZC.cz – získal certifikaci pro prodej zařízení iPad a iPod, ale nejen tyto dva produkt lze očekávat, nýbrž rovnou nabídne celé portfolio značky Apple včetně výkonných notebooků MacBook. Zákaznici si tak mohou tyto výrobky vyzkoušet ve speciálních showroomech.

„Stali jsme se autorizovaným prodejcem Apple iPad a iPod a díky tomu nabízíme kompletní sortiment Applu a také jsme výrazně rozšířili nabídku příslušenství pro tuto značku,“ uvedl Marek Šalanda, marketingový ředitel CZC.cz.

Dodnes CZC.cz nabízelo příslušenství pouze od výrobce Belkin, ale nyní budou nově dostupné i produkty od LifeProof, iLuv, Monster, Spigen, Harman-Kardon nebo JBL. Toto partnerství zaručí, že všechna zařízení této značky, a to včetně novinek, budou takřka ihned dostupné po jejich oficiálním představení.

„Zákazníci si navíc mohou iPad a iPod od září vyzkoušet na našich showroomech v Praze, Příbrami a v Brně,“ dodal Šalanda závěrem.

Zdroj: TZ

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat