Spatřen prototyp nové vlajkové lodi – Xiaomi Mi3

Spatřen prototyp nové vlajkové lodi – Xiaomi Mi3
2013-07-11T13:00:34+02:00
• 11. 7. 2013
1

Před pár dny se objevil článek, ve kterém jste se dočetli, že tento model byl spatřen v benchmarku. Jeho výsledky předběhly jak Samsung Galaxy S4, tak i HTC One. Teď však už víme přesné informace o tomto produktu, který samozřejmě nabídne větší výkon a šmrnc, než minulá vlajková loď tohoto výrobce.

xiaomi-mi3-leaked-screen

Obrázky se objevily na malém čínském blogu a ukazují, že se zařízení velice změnilo od jeho předchůdce. Ten měl pouze 4.3″ displej s HD rozlišením. Xiaomi Mi3 má nabídnout obrovský 5.5″ FullHD displej. Máme očekávat nový procesor – Tegra 4 nebo Snapdragon 800, který bude doplňovat obrovská 3GB RAM. Dalšími specifikacemi jsou zadní 13MPx fotoaparát, přední 5MPx kamera a velká baterie o hodnotě 3500 mAh. Samozřejmě nesmíme zapomenout, že zařízení od této firmy běží na upravené MIUI ROM Androidu.

xiaomi-mi3-prototype-leaked-hero

Pokud vše tohle spojíte, dostanete novou vlajkovou loď čínské firmy – Xiaomi Mi3. Zařízení máme očekávat už na konci srpna tohoto roku. V poslední době, tato firma začíná nabírat na obrátkách a dostává se do podvědomí i v jiných zemích, než je Čína. Jistě však nevíme, jestli se tento model objeví i na evropském či americkém trhu. Musíme ale uznat, že by se této firmě zde dařilo, kdyby nasadila nízkou cenu za její modely.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Ondřej Gardavský

11. 7. 2013, 14:30

Xiaomi 2 používám hlavně proto, že jako jeden z mála dnešních smartpgonů nabízí top výbavu v kompaktním těle. Pokud by se toho výrobce držel i u nástupce, tak bych uvažoval o výměně. Jestli z toho ale bude nezajímavá FHD 5″+ plácačka jako většina dnešních smartphonů, tak se holt poohlédnu jinde…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat