Oppo Find 7: 5 palců, Full HD a Snapdragon 800 spekulace

Oppo Find 7: 5 palců, Full HD a Snapdragon 800 [spekulace]
2013-07-25T09:30:03+02:00
• 25. 7. 2013

Ačkoliv prozatím není znám žádný oficiální termín představení či samotného předprodeje chystané nadcházející vlajkové lodě od Oppo,  nejen zahraniční servery počítají s tím, že v nejbližších dnech tento čínský výrobce představí novinku s názvem Find 7 jakožto nástupce úspěšného modelu Oppo Find 5. Brzký příchod nasvědčuje i zahájení předprodeje u některých prodejců v zahraničí, a to za relativně přemrštěnou cenu.

Oppo Find 7

Aktualizace portfolia v podobě Oppo Find 7 dostane opět 5palcový displej s Full HD rozlišením. Každopádně největší změnou projde výkonnostní stránka, která bude zahrnovat čtyřjádrový procesor Snapdragon 800 od Qualcommu taktovaný na 2,3 GHz. Vnitřní paměť uživatelé uloží až 32 GB dat a celkově tloušťka těla vzroste o pouhý milimetr na 9,9 mm, za což může větší baterie s kapacitou 4000 mAh. V porovnání s předchozím modelem (2500 mAh) určitě půjde o uživatelsky příjemnou změnu.

Zadní část dále také nabídne 13megapixelový senzor fotoaparátu a naopak vpředu využijete 8megapixelovou kamerku pro uskutečnění videohovorů. Softwarovou výbavu zajistí operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean a s největší pravděpodobností přijde s úpravami, jakých se dočkal Oppo Find 5. Závěrem bude nejspíš dobré zmírnit nadšení, jelikož cena v předprodeji startuje na hranici 700 dolarů (tj. v přepočtu 13 821 Kč bez dalších poplatků a daně), i když neexistuje žádný přesný termín prodeje.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat