Koncept nabíjecího obalu pro iPhone: Juice up

Koncept nabíjecího obalu pro iPhone: Juice up
2013-07-25T09:00:02+02:00
• 25. 7. 2013

Často zápasíte s baterií vašeho iPhonu, která se – nalijme si čistého vína – mnohdy vybije v nejméně vhodných situací, především potom v době, kdy s sebou nemáte nabíječku? Existují sice mnohá řešení, která nabízejí kryty s externí baterií nebo solárním panelem. Jejich nevýhoda je potom většinou podstatné zvětšení váhy nebo – potrpíte-li si na vzhledu zařízení – zakrytí telefonu nevzhledným krytem. Koncept s názvem Juice up ale přináší novou kombinaci krytu a nabíječky.


juice_inside juice_iphone_ansichten

Juice up běžně slouží jako bumper kolem iPhonu, který je ve skutečnosti smotaný Lightning kabel. Ten rozvinete odendáním záklopky, která drží Lightning bumper pohromadě. Překvapení nastává v momentě, kdy – ať  opakovaně kabel otočíte – najdete na obou stranách stejnou koncovku. Jednoduchou logikou z toho vyplývá, že pro nabití vašeho zařízení potřebujete nějakou dobrou duši, která má ve svém iPhonu dostatek drahocenné energie pro vás oba.

Kdo ale pozná, jestli vy připojením žebráte o energii, nebo naopak chcete prokázat dobrý skutek někomu, komu právě umírá baterka? To chce designer a otec projektu, Francois Rybarczyk, řešit aplikací, ve které zvolíte svoji roli (receiver/giver) a počet procent, který se do druhého přístroje přenese.

hd_0251671a64bc4dd2b80cfd62871432e0 juice_ladung
 

Celý projekt je ale stále pouze grafické ztvárnění vize, která nás možná překvapí v budoucnosti, kde se stále budou výrobci soustředit na zvětšování displejů a výkonů místo zlepšování baterií.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redaktor si nevyplnil profil

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat