Karbonn Titanium S9: Průměrný rychlík z Indie

Karbonn Titanium S9: Průměrný rychlík z Indie
2013-07-13T08:00:05+02:00
• 13. 7. 2013

Indických výrobce chytrých telefonů Karbonn představil nejnovější mobilní přírůstek – Titanium S9. Díky přítomnému 5,5palcovému displeji jej můžeme spíše zařadit mezi tabletofony neboli phablety. Trend rostoucích úhlopříček tak zřejmě začíná i v tomto koutu světa.

Karbonn Titanium S9

Model Titanium S9 v čele zaujímá 5,5palcový displej založený na technologii IPS, nad ním se nachází 5megapixelová kamerka pro uskutečnění videohovorů a je poháněn známým čtyřjádrovým procesorem MT6589 od MediaTeku taktovaný na 1,2 GHz, který má k dispozici operační pamětí RAM o velikosti 1 GB. Uživatelé své data uloží na 16GB vnitřní paměť, kterou dále rozšíří pomocí slotu na paměťové SD karty o dalších 32 GB.

Záda nesou 13megapixelový fotoaparát a baterii s kapacitou 2600 mAh. O softwarovou stránku se stará operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Mezi další funkce patří dual-SIM, 3G nebo Wi-Fi modul. Samotná cena na trhu se bude ve svých začátcích pohybovat na hraně 19 900 Indických rupií, což při přepočtu vychází na 6 623 Kč a uvnitř prodejního balení navíc najdete ochranný výklopný obal.

Zdroj: gizindia.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat