Mobil Moto X má své datum prodeje a byl zachycen na videu aktualizováno

Mobil Moto X má své datum prodeje a byl zachycen na videu [aktualizováno]
2013-07-12T15:17:59+02:00
• 12. 7. 2013

Aktualizováno

Nyní se s Moto X podařilo vyfotit i Erica Schmidta.

Screenshot_113

 

Business Leaders Meet In Sun Valley, Idaho For Allen And Co. Annual Conference Business Leaders Meet In Sun Valley, Idaho For Allen And Co. Annual Conference Eric Schmidt, executive chairman of Google, talks on the new yet to be released Google produced Moto X phone at the annual Allen and Co. conference in Sun Valley Eric Schmidt, executive chairman of Google, dials on the yet to be released Google produced Moto X phone at the annual Allen and Co. conference in Sun Valley

Business Leaders Meet In Sun Valley, Idaho For Allen And Co. Annual Conference Business Leaders Meet In Sun Valley, Idaho For Allen And Co. Annual Conference Business Leaders Meet In Sun Valley, Idaho For Allen And Co. Annual Conference Business Leaders Meet In Sun Valley, Idaho For Allen And Co. Annual Conference

Původní článek

Za tento týden se objevilo opět několik informací kolem nejnovějšího zařízení od Motoroly. Celý svět netrpělivě očekává odtajnění modelu Moto X, který byl doposud znám jako projekt X Phone. Zatím jsme měli k dispozici jen spekulace kolem agresivní strategie, možnosti si upravit mobil na zakázku a samozřejmě se objevily nějaké specifikace. Na vše si budeme muset počkat, ale pro dnešek zde máme opět pár „úniků“.

Samotné datum představení není přesně známo, ale zřejmě se tak dočkáme na začátku srpna. Aspoň by tomu napovídala informace, která pochází od amerického mobilního operátora Verizon, který má stanovené datum prodeje Moto X. Stane se tak 23. srpna. Můžeme předpokládat, že nejpozději týden před zahájením distribuce bude novinka představena široké veřejnosti.

vzmap

Prozatím nám chybí nějaké detailní fotografie Moto X, ale před několika dny se objevila aspoň jedna, na které jsou vidět záda telefonu. Moc informací nám to neposkytuje, ale je například vidět foťák, jenž by měl mít 10 megapixelů. Dokonce se spekuluje, že by mohl mít senzor se zachytávání RGBW barev, přičemž poslední písmeno označuje bílou barvu.

moto-x-back

O nejnovější překvapení se postaral Robert Scoble. Na jedné soukromé akci nahrával vystoupení zpěvačky svými brýlemi Google Glass. Zřejmě to ale neměl dělat, jelikož zachytil, jak si  Rick Osterloh (více prezident produktů společnosti Motorola) nahrával událost na svůj mobil. Ovšem v tomto případě se jednalo zřejmě o Moto X.

Samotné představení je zajisté za dveřmi a možná se dočkáme již na konci tohoto měsíce. Jsme rozhodně zvědaví, jakou strategii má Motorola nachystanou a jestli se zařízení dostane i do Evropy skrze normální obchodníky nebo operátory.

moto-x-motorola-exec-Rick-Osterloh

Zdroje: androidauthority.com, plus.google.com, phonearena.com, twitter.com, androidandme.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat