iPhone 5S a iPhone 5C? Fotografie to naznačuje

iPhone 5S a iPhone 5C? Fotografie to naznačuje
2013-07-28T18:49:26+02:00
• 29. 7. 2013

Tento rok očekáváme netrpělivě představení nového modelu smartphonu od Applu, přičemž se dlouho spekulovalo, jaký název ponese. Čím dál více se zdroje naklání ke jménu iPhone 5S. Zřejmě můžeme očekávat nárůst výkonu a třeba i výdrže, přičemž se spekuluje o nejrůznějších technologií – například čtečka otisků prstů. Samozřejmě bude iPhone 5S vybaven novým systémem iOS 7. Na druhou stranu se již delší dobu objevují spekulace o tom, že se máme připravit na levnější variantu iPhonu, která nebude z luxusních materiálů

S největší pravděpodobností bude konstrukce z větší části plastová, s čímž bude souviset cena. Předpokládá se, že levný iPhone nebude dostupný na všech trzích, přičemž zamíří jen na rozvojové trhy. Nová fotografie z továrny ukazuje, že název by mohl být iPhone 5C. Nejedná se o nic oficiálního a fotografie může být podvrh. Zatím se spekuluje, že písmo C může znamenat „Color“ (barva), „plastiC“ (plast) nebo „polyCarbonate“. Samozřejmě bychom mohli najít další slova, ale pokud opravdu bude představen iPhone 5C, tak má Apple reklamu zajištěnou.

iphone-5c-packaging

Začátkem roku jsme se totiž dočkali fiktivních zpráv, v který se mluvilo o iPhonu 5C. Celé video je postaveno na rozbitém iPhonu s přívlastkem 5C, kde C znamená Cracked (naprasklý). Sami se podívejte na video, které obletělo svět.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat