Huawei dává šanci mladým vývojářům v nové soutěži

Huawei dává šanci mladým vývojářům v nové soutěži
2013-07-29T10:30:57+02:00
• 29. 7. 2013

Společnost Huawei ve spolupráci s Microsoftem v současné době startuje nový projekt určený mladým a nadějným vývojářům s názvem InnoApps Huawei App Developer European Challenge. Potřebné informace týkající se věkového zaměření, odměn či podporovaného operačního systému jsme získali přímo od pořadatele a českého zastoupení.

Huawei - Inno Apps

Již minulý týden v pondělí byla soutěž oficiálně zahájena a může se jí tedy zúčastnit každý, komu nebylo více jak 27 let a vyvíjí mobilní aplikace pro operační systém Windows Phone. Jejím samotným cílem jsou aplikace, které budou pro vývojáře skutečným byznysem a vítězové si odnesou finanční odměnu ve výši 5000 eur (tj. v přepočtu necelých 130 000 Kč), plnou podporu při uvádění na mobilní trh, zájezd do Číny spojený s návštěvou místních center inovace. Dále se podívá na developerskou, mentoringovou a marketingovou podporu. Šest vítězů získá telefon od společnosti Huawei.

Tato soutěž odráží celkové motto EYIF, think-do-change, které se snaží na jedné straně poskytovat mladým lidem inspiraci a na druhé také potřebné kontakty či mentoring. Významným a výrazným prvkem InnoApps je speciální Female Developer Prize podporující větší zastoupení žen v oblasti informačních a komunikačních technologiích.

Oficiální stránky projektu

Zdroj: microsoft.eu

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat