Geeksphone Peak+ míří do limitovaného předprodeje

Geeksphone Peak+ míří do limitovaného předprodeje
2013-07-27T12:02:56+02:00
• 27. 7. 2013

Výrobce Geeksphone spustil předobjednávky na model Peak+ za speciální cenu, která bude zřejmě po vyprodání těchto vyhraněných kusů mírně stoupat. Předchůdce vyprodaný za krátkou dobu dostane svého nástupce s nevýrazně pozměněnými parametry. Každopádně Geeksphone určený převážně pro technické nadšence se hodlá tentokrát zaměřit i na běžné spotřebitele.

Geeksphone Peak+

Malou aktualizaci oproti předchozímu modelu lze zpozorovat u operační paměti RAM, kam přišla dvojnásobná dávka – o velikosti 1 GB – a použitého materiálu, který by měl být příjemnější na dotek. Zařízení uvnitř samozřejmě nabídne operační systém Firefox OS od Mozilly, a to ve verzi 1.1. Přední část bude zaujímat 4,3palcový QHD displej založený na technologii IPS s rozlišením 540 x 960 pixelů a 2megapixelová kamerka pro uskutečnění videohovorů.

O výkon se postará dvoujádrový procesor Snapdragon S4 MSM8225 od Qualcommu s frekvencí 1,2 GHz založený na architektuře Cortex-A5, grafický čip Adreno 203 a zmiňovaná operační paměť RAM o velikosti 1 GB. Uživatelé budou mít pro svá data k dispozici 4 GB volného prostoru uvnitř paměti a navíc ji rozšíříte prostřednictvím slotu na paměťové microSD karty. V zadní části objevíte kromě baterie s kapacitou 1800 mAh také 8megapixelový fotoaparát a přisvětlovací LED diodu.

Zbylý seznam specifikací zahrnuje celá řada známých senzorů, přes světelný až po proximity, dále možnost připojení k Wi-Fi, Bluetooth 2.1 EDR, FM rádio, GPS a microUSB konektor. Geeksphone Peak+ bude dostupný v polovině září a jeho speciální cena v předprodeji začíná na hranici 150 eurech, což při přepočtu vychází na 3 889 Kč bez dalších poplatků a daně.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat