Voyo A15: 11,6 palců a procesor Exynos

Voyo A15: 11,6 palců a procesor Exynos
2013-06-08T13:30:52+02:00
• 8. 6. 2013

Zatímco většina čínských producentů svou výrobu zaměřuje pouze na 7palcová zařízení, tak se pomalu začínají objevovat první tablety, které se odklánějí od tohoto stereotypu a nabízí takřka dvojnásobnou velikost. Jedním z nich je i Voyo A15, jehož přední část nabídne 11,6palcový displej a zcela odpovídající rozlišení, ale nejen to.

Voyo A15

Společnost Voyo sice nepředstavila své první zařízení, kterým by se chtěla vyšvihnout před ostatníma, ale rozhodně s modelem A15 může udělat menší díru do světa. Displej s technologií IPS má velikosti 11,6 palců a Full HD rozlišení. Jeho hardwarové vybavení zahrnuje dvoujádrový procesor Exynos od Samsungu taktovaný na 1,8 GHz a 2GB operační paměť RAM.

Mezi další vlastnosti lze zařadit Bluetooth, možnosti připojení k Wi-Fi sítím, HDMI výstup, zdířku pro microUSB, podporu paměťových SD karet, neupřesněný zadní fotoaparát a přední kamerku pro videohovory. Tablet běží na operační systému Android ve verzi 4.2 Jelly Bean a cenovka začíná na hranici 269,99 dolarů (tj. v přepočtu 5 218 Kč).

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat