Mobily Google Edition odhalují novinky tapeta a animace ke stažení

Mobily Google Edition odhalují novinky [tapeta a animace ke stažení]
2013-06-27T18:45:38+02:00
• 27. 6. 2013

Během poměrně krátké doby byly představeny dvě novinky s čistým Androidem, které se nezařadí do linie Nexus, ale mají co nabídnout. Jedná se top modely HTC One Google Edition a Samsung Galaxy S4 Google Edition. Včera byl zahájen jejich prodej v obchodě Play, ale jen na území USA. Možná se dočkáme rozšíření této nabídky do Velké Británie, odkud by šlo objednat tyto smartphony, ale zatím se nejedná o potvrzenou informaci. V tuto chvíli zahraniční redakce testují nováčky s čistou verzí systému a již se podařilo objevit a vyextrahovat několik zajímavostí.

android-samsung-galaxy-s4-google-edition-htc-one-google-edition-bla-1

V první řadě zde máme nové rozhraní v aplikaci kamera, které bylo viděno na Nexusu 4 s Androidem 4.3. Ovšem v tomto případě u Google Edition zařízení není tak vysoká verze systému. Jsou vybaveny stále Androidem 4.2.2 Jelly Bean. Tudíž asi můžeme brzy očekávat aktualizaci, která přinese na Nexus smartphony novou aplikaci pro focení. Na obrázku níže můžete v horní části vidět Nexus 4 se současnou variantou ovládání a pod ním jsou zobrazeny jiné verze na Google Edition mobilech.

Screenshot_72

Ovšem bylo potřeba upravit více věcí pro oba nové modely, jelikož disponují i jinými tlačítky. Navíc u HTC One Google Edition zůstává Beats Audio, které lze aktivovat v nastavení. Na podrobnější pohled se můžete podívat na videu webu Engadget (v angličtině).

Už nyní se podařilo vyextrahovat z novinek živé pozadí, takže si jej můžete stáhnout v podobě instalačního APK balíčku a nainstalovat do svého zařízení – SunBeam Wallpaper [záložní odkaz]. Pokud ale chcete jít v přizpůsobení dále, tak je k dispozici i startovací animace, která podporuje Full HD displeje. Ovšem v tomto případě budete potřebovat root a instalace se provádí flashováním –  Boot Animation.

Aktualizováno

Nyní se objevila i vyextrahovaná aplikace kamery, která nabízí nové ovládání. Bohužel zatím není zcela kompletně funkční, jelikož editování fotek v galerii nepracuje nejlépe. Soubor má 18 MB.

Zdroje: droid-life.com, androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat