Jailbreak tipy – maličkosti, které potěší

Jailbreak tipy – maličkosti, které potěší
2013-06-15T13:00:34+02:00
• 15. 6. 2013

V dnešním pokračování našeho seriálu Jailbreak tipy se zaměříme ná takové detaily, které při běžném používání potěší a urychlí práci s iOS 6. Záměrně řikám iOS 6, protože jedna úprava postrádá v nové verzi iOS7 smysl. Pojďme tedy na to.

JB-TIPY3

SwipeAway

V úvodu článku jsem myslel přesně tuto úpravu, jde o možnost rychle ukončit aplikaci v multitasking liště jednoduchým gestem – odsunutím dolu, místo otravného podržení prstu na ikonce a kliknutí na mínus. Naopak odsunutím ikonky nahoru zavřete všechny aplikace najednou. Tato utilitka je zdarma a hledejte v Cydii v základních zdrojích.

obrázek 3 IMG_2904

Emphazise

Tato úprava vám umožní měnit barvu horní lišty u všech aplikací. V nastavení je k dispozici poměrně pestrá paleta barev, a pokud chcete, můžete si nastavit nejen jednu barvu pro všechny aplikace, ale i pro každou jinou. Emphazise je zdarma a mě osobně se moc líbí mít místo ne moc pěkné modré, všechny lišty černé. Emphazise najdete v tomto zdroji: http://rpetri.ch/repo.

IMG_2903 IMG_2901

Lorem

Když iOS 5 přinesl notifikační lištu, tak mě vcelku překvapilo, že jednotlivé položky nelze jako na Androidu odstranit gestem. To řeší tato úprava s názvem Lorem. A to je vlastně celé, k dispozici nejsou ani žádná nastavení a ihned po nainstalování můžete místo otravného klikání na smazat elegantně odstraňovat položky z notifikační lišty.

IMG_2905

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat