HiWave HI5X novým klonem HTC Butterfly

HiWave HI5X novým klonem HTC Butterfly
2013-06-15T14:00:07+02:00
• 15. 6. 2013

Obliba výroby napodobenin modelu Butterfly od společnosti HTC zřejmě nepřestává upadat. Dalším důkazem je telefon s názvem HI5X, jehož designové prvky se jasně přibližují právě zmiňovanému zařízení od čínského výrobce HiWave, který svoji verzi zároveň představil jako vlajkovou loď. Případné zákazníky budou samozřejmě lákat na kvalitní displej ve spojení s relativně nízkou cenou.

Hiwave HI5X

Tento klon HTC Butterfly o rozměrech 140 x 70 x 9,05 mm nabídne mezi svými vnitřnostmi vylepšený čtyřjádrový procesor MT6589T od MediaTeku s frekvencí 1,5 GHz, 1GB operační paměť RAM a pouze 4GB interní paměť pro uživatelská data, kterou naštěstí dále rozšíříte prostřednictvím paměťové karty. V čelní části zaujme především displej s Full HD rozlišením, čili 1920 x 1080 pixelů. Netradičně byla zvolena 5megapixelová kamerka pro uskutečnění videohovorů.

Za to naopak záda ponesou 13megapixelový fotoaparát a jako většina zařízení z Číny, tak i model HI5X podporuje funkci dual-SIM. Softwarovou stránku doplňuje operační systém Android ve verzi 4.2.1 Jelly Bean. U čínských prodejců bude telefon k dostání za cenu začínající na hranici 1 299 čínských jüanů, což v přepočtu vychází na přijatelných 4 081 Kč.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat