Infografika: 80 % manažerů používá mobilní internet denně

Infografika: 80 % manažerů používá mobilní internet denně
2013-06-26T07:30:23+02:00
• 26. 6. 2013

Nový výzkum společnosti Seznam přichází na svět se svými konečnými výsledky. Specialista výzkumu trhu Michal Nosek shrnul výsledky do přehledné infografiky přinášející velmi zajímavé informace. Infografika rozděluje mobilní uživatele do několika škatulek a dále také například odhaluje čísla s počtem uživatelů mobilního internetu nebo aktivními SIM kartami.

Seznam.cz

V České republice je evidováno 3,3 miliónů SIM karet s aktivním internetovým připojením. K tomuto číslu se ve výzkumu přihlásilo 2,6 miliónu takzvaných mobilních surfařů, pod kterými se nejčastěji skrývají mladší muži a 85 % z nich využívá mobilního internetu od svého operátora. Zbytek využívá veřejně přístupných Wi-Fi sítí.

Nejčastější sahají po chytrém telefonu při jakémkoliv čekání nebo ještě před tím než vstanou z postele. Seznam rozdělil majitele do 5 škatulek s názvem Manažeři, Hračičkové, Znudění, Závislí, Praktici, a to podle toho, jak vlastní zařízení využívají. Většina z nás se tak díky každodenním činnostem může zařadit do určité škatulky, více se poznat jako uživatel chytrého telefonu a navíc porovnat s ostatními.

1Mobilní-chytrá-populace

Zdroj: TZ

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat