Galaxy Note III zřejmě nabídne LCD a AMOLED displeje

Galaxy Note III zřejmě nabídne LCD a AMOLED displeje
2013-06-28T09:30:37+02:00
• 28. 6. 2013

Je to několik týdnů možná měsíců, co se spekulovalo o specifikacích nadcházející generace Galaxy Note, kterou Samsung představí s největší pravděpodobností na veletrhu IFA v Berlíně. Mohli jsme slyšet, že se máme těšit na flexibilní displeje Youm a na kompletní změnu konstrukce. Dokonce se objevovaly náznaky, že bude použit hliník nebo nějaký kompozit. Nedávno došlo k mírnění a zřejmě můžeme očekávat běžný vývoj hardwaru, přičemž bude použit opět plast.

IMG_20121112_132216

Nyní se ale ukazují další informace, které pocházejí z korejského deníku Daum. Doslova se mluví o dvou variantách Galaxy Note III. Jedná nabídne displej s AMOLED technologií a druhá bude disponovat LCD panelem. Prozatím se neví, jak moc jsou tyto zprávy pravdivé, ale objevuje se i odůvodnění. Kapacity Samsungu na výrobu AMOLED displejů nejsou nekonečné, přičemž hlavní dodávky mají být určeny pro top modely. S tím by tedy souviselo, že na některé trhy se dostane Galaxy Note III s Full HD displejem, kde bude použit LCD panel. Do významnější zemí se bude dodávat varianta s AMOLED panelem.

Ovšem zahraniční média zapomínají, že korejský výrobce na začátku roku oznámil, že pracuje na vývoji GREEN LCD technologii, která má nabídnout nižší spotřebu energie. Dle Samsungu se jedná o 25% úsporu, což by zajisté nejeden zákazník uvítal. Bohužel od ohlášení novinky jsme nedostali ani jednu informaci o tom, jestli se rozeběhla sériová výroba nebo minimálně přípravy. Budeme si muset počkat na září tohoto roku a nechat se překvapit, co si na nás Samsung připravil nového u Galaxy Note III.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat