Alcatel One Touch: Nová řada POP pro začátečníky

Alcatel One Touch: Nová řada POP pro začátečníky
2013-06-06T09:00:01+02:00
• 6. 6. 2013

Český trh společně i s tím slovenským byl obohacen o trio chytrých telefonů od společnosti Alcatel. Jedná se o produktovou řadu POP, která je přímo zaměřena pouze na začínající uživatele. Největším rozlišujícím faktorem mezi modely X´ POP, M´ POP a S´ POP je velikosti jejich displeje a jejichž část pojmenování vychází z běžného označení velikosti oděvů. Vlastnosti všech modelů nabízí takové vybavení, které by podle výrobce dnešní mládež mohla vyžadovat, tedy fotografování, přehrávání hudby, přístup na sociální sítě a podpora dual-SIM.

Nejnižší model S´ POP 4030D dostal 3,5palcový displej s rozlišením 320 x 480 pixelů a VGA kamerku pro videohovory. Pohání jej jednojádrový procesor MT6575 od MediaTeku o frekvenci 1 GHz a 512MB operační paměť RAM. Svá data uložíte na 2GB vnitřní paměť, kterou dále rozšíříte pomocí paměťové microSD karty až další o 32 GB. Záda nabídnou 3megapixelový fotoaparát s autofokusem a také 1400mAh baterii. Mezi další vlastnosti lze zařadit možnost připojení k Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, A-GPS a funkce dual-SIM. Uvnitř najdete operační systém Android ve verzi 4.1 a zařízení zakoupíte ve třech barevných provedení, a to černé, bílé nebo višňově červené barvě za cenu 2 990 Kč.

ONE TOUCH S'POPD Black front V1.0

Model M´ POP 5020D vpředu zaujímá 4palcový displej s rozlišením 480 x 800 pixelů a VGA kamerka. Vnitřek těla vyplňuje jednojádrový procesor MT6575 od MediaTeku taktovaný na 1 GHz a 512MB paměť RAM. Interní paměť v základu dostala jen 1,4 GB pro uložení dat, zbytek vyřešíte vložením paměťové microSD karty (až 32 GB). Fotografie pořídíte 5megapixelovým fotoaparátem s autofokusem a s digitálním zoomem. O softwarovou stránku se stará operační systém Android ve verzi 4.1. Dalšími specifikacemi jsou Bluetooth 4.0, podpora dual-SIM, GPS, A-GPS, možnost připojení k Wi-Fi sítím a baterie o velikosti 1400 mAh. Zařízení na trhu zakoupíte za 3 490 Kč v černém či bílém provedení.

ONE TOUCH M'POPD Black front V1.0

Nejvyšším modelem ve své třídě je X´ POP 5035D se 4,5palcovým displejem o rozlišení 540 x 960 pixelů a chráněný sklem DragoTrail. Výkon dodává dvoujádrový procesor MT6577 od MediaTeku s frekvencí 1 GHz a 512MB operační paměť RAM. Zadní část je vybavena baterii o velikosti 1800mAh, 5megapixelovým fotoaparátem s autofokusem, s digitálním zoomem a s přisvětlovací LED diodou. Naopak vpředu najdete opět pouze VGA kamerku. Uživatelskou 1GB paměť rozšíříte o microSD kartu (až o 32 GB) a uvnitř čeká předinstalovaný operační systém Android ve verzi 4.0. Zbytek funkcí zabírá DLNA, USB tethering, Bluetooth 4.0, GPS, A-GPS, dual-SIM či Wi-Fi připojení. Telefon pořídíte v černé nebo bílé variantě za cenovku začínající na hranici 4 990 Kč.

ONE TOUCH X'POPD Pure White front V1.0

Zdroj: TZ

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat