Aoson M33: 9,7palcový tablet s Retinou

Aoson M33: 9,7palcový tablet s Retinou
2013-05-11T13:23:53+02:00
• 11. 5. 2013

Společnost Aoson se rozhodla u nově představeného tabletu vydat jinou cestou než většina výrobců pocházející z Číny, jejichž současným trendem je napodobovat model iPad mini od Applu nebo měnit velikost displejů na 7 palců, což se často negativně projevuje i v samotném rozlišení. Zdali jde o správný směr, ukáže prodej a v neposlední řadě také vhodné vybavení, které má co svým uživatelům nabídnout.

Aoson M33

Aoson M33 dostal 9,7palcový Retina displej s rozlišením 2048 x 1536 pixelů, díky němuž nabízí ostré až živé vizuální efekty. Stereotypní čtyřjádrový procesor dodávaný MediaTekem byl konečně vyměněn za procesor Rockchips RK188 s taktem 1,6 GHz. O grafickou stránku se stará čip Mali 400 a operační paměť RAM má velikost 2 GB.

Jestliže čekáte, že tento tablet bude předem odsouzen například žalostně malou velikostí baterie, jako je tomu u většiny zařízení z Číny, tak výrobce počítal s vysokou spotřebou energie u displeje ve spojení s hardwarovými prvky . Do zadní části zabudoval 8000mAh baterii, která zajistí až 8hodinový provoz na jedno nabití.

Mezi další vlastnosti navíc můžeme zařadit podporu microUSB, mini HDMI, čtečku SD karet, přední kamerku a zadní fotoaparát. Co se týče prodejní ceny, tak výrobce si tento produkt cení na 229,99 dolarů, což při přepočtu vychází na přijatelných 4 568 Kč a zakoupit ho můžete právě zde.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat