Voocall odkládá svůj start kvůli vysokým cenám operátorů

Voocall odkládá svůj start kvůli vysokým cenám operátorů
2013-05-01T16:03:32+02:00
• 1. 5. 2013

Voocall je obchodní značka společnosti Canistec a před několika měsíci se její zastoupení nechalo slyšet, že by rádi začali působit na českém trhu, jako virtuální operátor. Start byl naplánován na 15. května, ovšem nestane se tak.

Voocall logo

Budoucí virtuální operátor voocall odkládá svůj start o několik dnů. Hlavním důvodem jsou prý vysoké ceny mobilních operátorů. Dle nejnovějších informaci byl začátek ostrého provozu přesunut na 1. července (z původního 15. května). Samostatné spuštění služeb bude rozděleno do dvou fází.

První fáze

Tato fáze bude probíhat od 1. června do 1. července. Operátor vybere nejaktivnější zákazníky, kteří aktuálně využívají jejich VoIP služeb, a nabídne jim účast v testovacím provozu. Pokud se budou chtít stát testery, tak jim společnost zašle nové SIM karty. Přenos čísel od konkurence nebude zřejmě v této fázi ještě možný.

Druhá fáze

O měsíc později (1. 7.) by mělo dojít k ostrém spuštění služeb společně se zveřejněním ceníků. Na renovovaných stránkách budou mít zákazníci  k dispozici internetovou samoobsluhu. Zároveň přibude eshop, kde si každý bude moci zakoupit novou SIM kartu.

Stávající služby VoIP volání a Callback zůstanou zachovány. Operátor je nebude nijak limitovat, tzn. budete je moci využívat i v jeho virtuální síti.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Android programátor, co se zajímá o nejrůznější mobilní technologie a sítě.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat