Samsung Galaxy Player II odhalen v benchmarcích

Samsung Galaxy Player II odhalen v benchmarcích
2013-05-02T08:30:46+02:00
• 2. 5. 2013
1

Samsung se rozhodl předělat nepříliš populární multimediální přehrávač Galaxy Player, který na trh přišel v několika velikostech od 2,8 až po 6 palců. Toto zařízení mělo být jakýmsi konkurentem multimediálního protějšku iPod od Apple. Bohužel se však toto zařízení nesetkalo s větším ohlasem, a tak se společnost Samsung rozhodla inovovat.

galaxy-player-4.2

Galaxy Player II bude opět zaměřen na přehrávání hudby, filmů a hraní her. Podle uniklých výsledků z benchmarku nese toto zařízení pracovní označení Samsung YP-G12.  Disponovat by mělo obrazovkou o velikosti 4,2 palců s rozlišením 800 x 480 a o výkon by se měl starat chip Marwell PXA986 s Cortex-A9 a grafický čip Vivante GC1000. Operační systém by měl být Jelly Bean 4.1.2 opatřený grafickou nadstavbou TouchWiz.

Schermafbeelding-2013-04-30-om-21.33.09-540x328

Podle specifikací se tedy nejedná o nic zásadního a dalo by se říci, že nástupce nepřinese kromě nového a rychlejšího OS zásadní vylepšení. Budeme si však muset počkat na podrobnější specifikaci, která nabídne srovnání s jeho předchůdcem.  Uvedení Galaxy Playeru se očekává během několika týdnů a uvedení na trh pak koncem května nebo během června.

Zdroj: androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Dá se to používat jako normální mobil? (ty starší..)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat