Nový Oppo Find zřejmě dostane Snapdragon 800

Nový Oppo Find zřejmě dostane Snapdragon 800
2013-05-15T09:46:43+02:00
• 15. 5. 2013

Výrobce jednoho z nejznámějších čínských modelů, společnost Oppo, prozradila první střípky informací, týkající se nástupce aktuální vlajkové lodi s názvem Find 5. Kromě toho, že jeho představení pravděpodobně proběhne v měsíci září, příliš velkých změn se minimálně po hardwarové stránce nedočká.

Oppo Find

Práce na novém Oppo Find již před nějakou dobou začala a s ní pomalu začínají právě nyní vyplouvat novinky, které se zřejmě objeví u tohoto zařízení. Podle posledních informací telefon dostane nejnovější procesor Snapdragon 800 od Qualcommu a do přední části přijde 8megapixelová kamerka pro uskutečnění videohovorů.

Zbytek hardwarových specifikací by měl zůstat nepozměněný, čili 5palcový displej s Full HD rozlišením je samozřejmostí. Stejně jako 2GB operační paměť RAM, 13megapixelový fotoaparát se senzorem Sony Exymor a technologie NFC. Jediný otazník může viset nad samotným označením, zdali vůbec půjde o Find 6 nebo pouze o zaktualizovanou verzi Find 5 s nepatrným odlišujícím přívlastkem.

Oppo Find 6 - přední část Oppo Find 6 - zadní část

 

 

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat