Motorola XT912A na fotkách – je to snad X Phone?

Motorola XT912A na fotkách – je to snad X Phone?
2013-05-03T06:51:19+02:00
• 3. 5. 2013

Motorola je v současnosti nejsledovanějším firmou na trhu s mobilními telefony, jelikož má uvést nové smartphony, které budou pod taktovkou Googlu. Ostatně Eric Schmidt nebo Larry Page napověděli, že se máme těšit na neobyčejná zařízení a dle jednoho popisu bychom mohli říct, že se bude jednat o dokonalý mobil. Nyní se objevuje několik fotografií, na kterých má být Motorola XT912A. Zatím netušíme, jestli se má jednat o X Phone, nebo jestli bude do této rodiny zapadat.

Nedávno jsme vás informovali o nepojmenovaném zařízení, které bylo zachyceno na videu. S tímto únikem se nesla informace, že se jednalo o brzký prototyp, který není finální a v Motorole pracují na dalších variantách. Tímto by se potvrzoval i dnešní únik více méně neznámého zařízení.

BJSYkVUCcAArXT1.jpg-large_large_verge_medium_landscape

Na fotografiích je vidět, že zařízení je v ochranném pouzdře, které využívají výrobci, aby nedošlo k odhalení designu. Ovšem ze samotných snímků můžete vyčíst nějaké informace. Jedná se o model určený pro americkou síť AT&T a vzhled nasvědčuje čistému systému Android. To by nebylo až tak zvláštní, jelikož Motorola se zavázala, že již nebude upravovat aplikace a jejich modifikace budou minimální.

Zajímavé může být samotné logo Motoroly v horním levém rohu, které je odlišené na každé fotografii. To by mohlo znamenat, že se díváme na rozdílné smartphony. Z umístění reproduktoru se dá usuzovat, že celá přední strana bude tvořena sklem bez rušících prvků. Na Twitteru se navíc objevila fotografie zadní strany. Bohužel z ní nemůžeme vyčíst dostatek informací, ale například z umístění foťáku a LED diody lze usuzovat, že se jedná o další prototyp dřívější modelu, o kterém jsem se zmiňoval výše.

Dle posledních spekulací, se můžeme těšit na novinky od Motoroly až na konci letních prázdnin nebo během podzimu. Na letošní konferenci Google I/O 2013 by nemělo dojít k uvedení, čemuž ani nenasvědčuje samotná délka keynote, která je ostatně letos jen jedna.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat