Mophie Juice Pack pro iPhone 5 – o 120 % větší výdrž baterie

Mophie Juice Pack pro iPhone 5 – o 120 % větší výdrž baterie
2013-05-17T21:35:53+02:00
• 18. 5. 2013

Od dnešního dne je k prodeji již třetí typ Mophie Juice Pack pro Apple iPhone 5. Již podle názvu tohoto výrobku se dá usoudit, o co se vlastně jedná. Juice je tady ve volném překladu přeloženo jako „šťáva“ pro váš telefon. Konkrétně se jedná o mobilní kryt, který udrží váš telefon v pořádku a také mu dá trochu té energie. A jak to že již třetí? Jelikož už na začátku února tohoto roku, jsme si mohli koupit Mophie Juice Pack Air či Mophie Juice Pack Helium. Podle hmotnosti těchto látek si zdůvodněte, která z těchto dvou dříve uvedených typů  je lepší.

Dělám si srandu. Samozřejmě že „Air“ je těžší, a tak jeho baterie je o něco větší. Přesněji mluvíme o 1700mAh baterii, která zdvojí výdrž iPhonu 5. Mophie Juice Pack Helium je o něco horší – 1500 mAh. Celkem to přidá zhruba 80% výdrže, což také není k zahození. Lepší mezi těmito dvěma vás vyjde na 100 dolarů. Horší je o 20 dolarů levnější.

MJP+ - pic1

Zpátky ale k naší novince. Ta se jmenuje celým názvem Mophie Juice Pack Plus a její kapacita baterie je ještě větší. Zvýší to vaši výdrž až o 120 %, což se hodí podstatě na celý víkend. Vždyť to je také heslo tohoto výrobku:  „Power through the weekend takes on a whole new meaning.“ Juice Mophie Pack Plus vám poskytne až 10 dalších hodin „webového“ času přes 3G či LTE a až 12 hodin na WiFi síti. Také můžete získat 50 hodin přehrávání audia a 12 hodin přehrávání videa. Celý tento kryt vám tedy dopřeje baterii o kapacitě 2100 mAh, a to za cenu 119.95 dolarů.

MJP+ - pic2

Také si můžete vybrat mezi 3 barvami. Černá, bílá a už známý Product RED od Applu je zde na výběr taky. Když se mluví o krytu, asi vás zajímá, co vše má zadělané a co s ním nemůžete v krytu dělat. To však můžete úplně vše. Fotit, mačkat všechny tlačítka či i poslouchat hudbu přes sluchátka nebo přes hlasité reproduktory. Ty vidíte na spodní straně tohoto krytu. Baterie v něm se nabíjí pomocí microUSB, a tak si myslím, že je to takový menší výsměch pro Lightning konektor. Co na tento kryt říkáte vy?

MJP+ - pic3

 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat