Virtuál MOBIL21 nabídne levná data pro vyvolené

Virtuál MOBIL21 nabídne levná data pro vyvolené
2013-05-21T19:09:25+02:00
• 21. 5. 2013

Nových virtuálních operátorů v poslední době přibývá tolik, že běžný zákazník neví, kterou nabídku využít dříve. Nyní chce na trh vstoupit MOBIL21 (což je značka společnosti IPEX, a.s).

ipex logo

Portfolio služeb je velmi jednoduché a vybrat si můžete ze dvou tarifů. Některé uživatele smartphonů hlavně potěší vcelku příjemná cena za data. Je pravda, že vášnivé dataře tento operátor asi neuspokojí, každopádně nabízené ceny dat jsou dle mého názoru jedny z nejnižších na českém trhu.

První tarif s názvem Jedna cena obsahuje 100 volných minut a 20 SMS za měsíční poplatek 199 Kč. Druhý je vytvořen spíše pro ty, kteří hodně volají do sítě operátora.  Jmenuje se Výhodná nabídka a zahrnuje 180 minut do vlastní sítě, 50 minut do cizích, a k tomu opět 20 volných SMS. Po překročení limitu stojí minuta do jakékoliv sítě 2,50 Kč a SMS 1,50 Kč.

obr_cenik_mobil21

Datové balíčky jsou taktéž dva a můžete je libovolně kombinovat. Pokud si předplatíte balíček Standard, získáte 100 MB za 59 Kč. Druhý zvaný Výhoda obsahuje 500 MB za vcelku příjemnou cenu 159 Kč. Po dosažení limitu lze dokoupit dodatečný objem dat (100 nebo 500 MB) za stejné ceny, nebo pokračovat s nízkou rychlostí.

Nabídka je určena pro koncové zákazníky partnerů společnosti IPEX. Sama společnost udává, že by se mělo jednat přibližně až o 150 tisíc potencionálních zákazníků. Seznam partnerů projektu bude zveřejněn ještě před startem, který je plánován na 1. července roku 2013. Podmínkou využívání služeb je úpis na 6 měsíců. Dle informací serveru Lupa.cz si každý poskytovatel může tento základní ceník upravit a doplnit do něj další služby, zákaznická podpora bude taktéž starostí partnera. Roamingové služby budou k dispozici od září.

Zdroj: ipex.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Android programátor, co se zajímá o nejrůznější mobilní technologie a sítě.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat