Meizu MX3 – náznak prvních specifikací

Meizu MX3 – náznak prvních specifikací
2013-05-29T08:45:00+02:00
• 29. 5. 2013
2

Po více než půl roce se opět ohlašuje společnost Meizu, která v listopadu loňského roku představila model MX2 a tentokrát přichází s chystaným nástupcem MX3. Připravované zařízení by podle posledních informací mělo být větší a díky uniklé základové desce jsou známy další prozatím nepotvrzené specifikace.

Meizu

Fanouškům této značky se podařilo zjistit ze základové desky možné hardwarové vybavení nadcházející novinky Meizu MX3. Těšit se pravděpodobně můžeme na technologii NFC, čtečku paměťových microSD karet, odnímatelnou baterii, ale naopak zapomeňte na podporu LTE sítí. Navíc zdroj pocházející z okolí zaměstnanců tvrdí, že MX3 bude vybavena procesorem Exynos Octa 5410 od Samsungu, operační pamětí RAM o velikosti 2 GB a 5palcovým displejem s rozlišením 1920 x 1080 pixelů.

Kdy hotové zařízení dorazí na mobilní trh, není možné odhadnout. Očekávat Meizu MX3 lze v průběhu několika příštích měsíců. Nicméně specifikace napovídají, že půjde o slušného konkurenta pro Xiaomi MI3, takže se máme z Číny určitě na co těšit.

Meizu MX3 - základová deska

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

meizu ma problem, nema nic vynimocne.. prilis okato kopiruju design iPhonu, cena je v porovnani s kvalitnymi cinskymi fonmi vysoka (Oppo,Xiaomi, Lenovo,..). a meizu uz robi kompromisy, kedysi aspon bezkonkurencna zvukova kvalita, dnes mozno mierny nadpriemer.

ta ich nadstavba na anroid flyme os nie je zla.. ale tiez nic vynimocne. miui je subjektivne lepsie.

Minimálně cenou však nebude Xiaomi Mi3 konkurovat.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat