Maxon X-Tremer X1 láká na 3D Full HD displej a NFC

Maxon X-Tremer X1 láká na 3D Full HD displej a NFC
2013-05-14T16:34:14+02:00
• 14. 5. 2013

Čínští výrobci nepřestávají překvapovat svými chytrými telefony, které prozatím ve velkém chrlí na mobilní trh a jejich specifikace nejsou nijak odlišné. Beidou se v nedávné době připojil ke společnosti Maxon a ti nyní společně v Pekingu odhalily výsledek projektu, z něhož vzešel model s názvem Maxon X-Tremer X1. Ten nabídne mezi svými specifikacemi něco navíc oproti svým konkurentům na trhu.

Maxon X-Tremer X1 - specifikace

Maxon X-Tremer X1 dostal 5palcový 3D displej s Full HD rozlišením (1920 x 1080 pixelů), což lze označit za jednu z dominant představeného modelu. Hardwarovou stránku vyplňuje prozatím neupřesněný čtyřjádrový procesor společně s operační pamětí RAM o velikosti 2 GB. Dále příjemným zpestřením je také podpora NFC.

Zadní část nabízí 13megapixelový fotoaparát a uvnitř uživatele čeká operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Ještě v nejbližší době můžeme očekávat, že výrobce přinese bližší informace, které můžou prozradit více. Prodejní cena X-Tremer X1 v Číně byla stanovena na 1 199 čínských jüanů, což v přepočtu dělá přijatelných 3 877 Kč.

Maxon X-Tremer X1

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat