Lenovo P780 s baterií o kapacitě 4000 mAh

Lenovo P780 s baterií o kapacitě 4000 mAh
2013-05-03T12:30:50+02:00
• 3. 5. 2013

Ještě nedávno se většina výrobců zaměřovala jen na tloušťku smartphonu, přičemž zákazníci stále častěji volají po větší výdrži. Nové technologie baterií jsou zatím v nedohlednu, ale zdá se, že některé společnosti již nyní chápou, co je v dnešní době nejvíce potřeba. V tuto chvíli se na baterie zaměřuje hlavně Motorola, ale ani Lenovo nezůstává stranou. Zřejmě během května dojde k uvedení modelu Lenovo P780, který bude útočit na pozici mobilu s největší kapacitou baterie.

lenovo-p780-kobe-bryant-2-1367570341

Samozřejmě dnes můžete najít náhradní baterie, které nabízejí větší kapacitu, ale v základní výbavě u mobilů najdeme většinou menší velikosti. To v případě P780 nebude platit, jelikož nabídne 4000 mAh. Samotná tloušťka není nijak přehnaná a telefon má pouze 9.9 mm. Pokud se podíváme na další parametry, tak můžeme konstatovat, že se nejedná o žádné ořezávátko. Bohužel zatím nemáme oficiální informace, ale zřejmě se můžeme těšit na procesor od MediaTeku se čtyřmi jádry Cortex A7. Displej dosahuje na úhlopříčku 5 palců a redaktoři webu Engadget věří, že jeho rozlišení bude 720p. Zřejmě bude vybaven speciální dotykovou technologií, kterou můžeme vidět u některých modelů od Nokie. Tudíž budete moci ovládat telefon i s běžnými rukavicemi.

lenovo-p780-leak

V tomto ohledu se P780 nemůže utkat s jinými top modely, ale kapacita baterie může zaujmout. Bude záležet na výsledcích testů výdrže na jedno nabití, ale můžeme předpokládat, že bude dosaženo dobrých výsledků. V tuto chvíli se připravuje reklamní kampaň, kde si zahrála hvězda americké NBA – Kobe Bryant. Ovšem prvním trhem, kde se oficiálně začne P780 prodávat, bude Čína. S nižší cenovkou by mohl zaujmout nejednoho zákazníka, který chce slušně vybavený smartphone s vyšší výdrží. Nyní se můžete podívat do zákulisí natáčení reklamy pro tento model.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat