Konka chystá model S1 Mirage s 3D projektorem

Konka chystá model S1 Mirage s 3D projektorem
2013-05-06T10:14:04+02:00
• 6. 5. 2013
1

Jestliže jste byli doposud zvyklí na stejně vybavené telefony chrlící se z čínských továren a následně jimi zaplavovaný mobilní trh, tak tento únavně donekonečna se opakující kolotoč chystá pozastavit čínská společnost Konka. Ta zveřejnila informaci, podle které momentálně chystají zařízení s názvem S1 Mirage, jehož vybavení mile překvapí mnohé uživatele chytrých telefonů.

konka S1 Mirage

Odkryté podrobnější informace kolem modelu Konka S1 Mirage hovoří o 5palcovém displeji s Full HD rozlišením a schopností 3D stereoskopického zobrazení. Zmíněná technologie umožňuje prostorový zrakový vjem vyvolaný dvourozměrnou předlohou za použití například stereoskopických brýlí.

Dále zařízení bude disponovat projektorem Texas T1 DLP Pico schopným projekce ve trojrozměrném zobrazení a o jeho výkon se postará čtyřjádrový procesor Snapdragon 600 od Qualcommu ve spojení s operační pamětí RAM o velikosti 3 GB. V základu naleznete předinstalovaný operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean nebo interní paměť s kapacitou 32 GB.

Závěrem lze pouze doufat, aby osud celého telefonu nebyl předem zpečetěn, a to baterií, jejíž kapacita by byla velmi malá. Případní zájemci si nebudou muset připravit závratnou částku vzhledem k nabité výbavě, jelikož Konka chystá nabízet svůj nový produkt za 2 499 čínských juanů (tj. v přepočtu 7 944 Kč).

Konka S1 Mirage - přední částKonka S1 Mirage - zadní část

Zdroj: tech.china-iphone.ru

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Jiří Doubravský

8. 5. 2013, 10:40

to co existuje mezi četným zástupem čínských výrobců Android telefonů (ať už vypadají jako samsungy, htc, apple nebo wp telefony díky alternativním launcherům) je takřka dokonalá cenová konkurence, … o tom si tu můžeme tady nechat zdát. Tady prodává bohužel hlavně ta reklamní masáž a úspěch značek Apple a Samsung to jen dokládá.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat