Green Orange N1: Čínská žiletka s 6,98mm tělem

Green Orange N1: Čínská žiletka s 6,98mm tělem
2013-05-24T11:58:32+02:00
• 24. 5. 2013

Super tenké telefony mají bezpochyby budoucnost a mezi momentální hrstku na mobilním trhu pomalu přichází další model od výrobce z Číny. Jedná se o společnost Green Orange, která už v pátek 30. května oficiálně představí svoji novou vlajkovou loď s označením N1. Ještě do samotného uvedení stihl uniknout první snímek zařízení včetně jeho několika specifikací.

Green Orange N1

Chystaný model N1 zaujme tělem o tloušťce 6,98 mm, jehož zadní část bude zřejmě odnímatelná a celá vyrobena v bílém provedení. Tato velikost není zvykem u čínských výrobců, kteří se v poslední době snaží zaměřovat spíše na výkonností nebo designovou stránku telefonu, ale i tak rozhodně potěší a minimálně přinese nový impulz.

Podle poslední informací zařízení poběží na obvyklém čtyřjádrovém procesoru MT6589 od MediaTeku s taktem 1,2 GHz. Hardwarovou stránku bude doplňovat 1 GB operační paměť RAM. Vpředu najdete 5palcový displej a navíc uvnitř nabídne upravenou ROMku s názvem MYUI běžící na základě operačního systému Android ve verzi Jelly Bean.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat