GooPad Mini 7: Dvojník iPadu mini ve dvou verzích

GooPad Mini 7: Dvojník iPadu mini ve dvou verzích
2013-05-19T13:00:13+02:00
• 19. 5. 2013

Uběhla již relativně dlouhá doba od situace, kdy kalifornská společnost Apple představila svůj iPad ve zmenšené verzi. Vzápětí čínský výrobce oznámil téměř dokonalou kopii v podobě GooPadu Mini 7. Po několika měsících tato napodobenina míří konečně do prodeje, a to hned ve dvou verzích, které určitě stojí za povšimnutí a můžou některé z vás oslovit.

Goopad Mini 7

Tablet GooPadu Mini 7 o rozměrech 192,4 x 114 x 8,6 mm nabízí 7palcový IPS displej s HD rozlišením 1280 x 800 pixelů. Pod celohliníkovým tělem najdete nepřekvapivě čtyřjádrový procesor MT8389 od MediaTeku tentokrát taktovaný na 1,2 GHz společně s 1 GB operační pamětí RAM, grafickým čipem PowerVR SGX 544 a 8 GB interní paměť pro uživatelská data.

Zadní část modelu disponuje 5megapixelovým fotoaparátem, naopak vpředu je pouze 0,3megapixelová kamerka pro uskutečnění videohovorů. Díky slotu na SIM kartu  můžete surfovat po 3G sítích, uskutečňoval hovory a zasílat SMS zprávy. Zbytek specifikací doplňuje GPS, AGPS a baterie o velikosti 4800 mAh, která je vyměnitelná.

Softwarově zařízení běží na operačním systému Android ve verzi 4.2.1 Jelly Bean. Verze s přívlastkem Plus přichází s funkcí dual-SIM, kde jedna podporuje 2G GSM sítě a druhá 3G WCDMA sítě. Součástí balení je i jedna baterie navíc, což vám v budoucnu může ušetřit hledání náhradní. Cenovka u základní verze byla stanovena na přijatelných 190 dolarů (tj. 3 846 Kč) a u verze Plus na 240 dolarů (tj. 4 858 Kč).

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat