Google zveřejnil agendu na I/O 2013 – připravte se na keynote

Google zveřejnil agendu na I/O 2013 – připravte se na keynote
2013-05-15T07:14:57+02:00
• 1. 5. 2013

Už zbývají jen dva týdny do největší události společnosti Google v podobě konference I/O 2013. Všichni netrpělivě očekávají novinky kolem systému Android, sociální sítě Google Plus anebo nové komunikační služby Babel. Zatím se neví, jestli dojde k odhalení Androidu 4.3 nebo rovnou verze 5.0 Key Lime Pie. Objevují se informace, že vyšší verze by se měla objevit až později v tomto roce. Nejočekávanější službou je ale Babel, který spojí všechny komunikační nástroje u Googlu. I naši čtenáři projevili zájem a uvítali by takovou službu.

google-io-2013

V tuto chvíli je k dispozici kompletní harmonogram všech událostí, které se budou odehrávat na konferenci. Můžeme se těšit na tři dny přednášek, oznámení a vizí budoucnosti. Již není potřeba o čemkoliv spekulovat, jelikož se vše dozvíme za dva týdny. Samozřejmě již nyní víme, na kdy se máte připravit, aby nám neušla hlavní keynote, kde se dozvíme vše podstatné.

Google I O 2013

Ta se odehraje v první den konference, což je 15. května. Konkrétně se bude jednat o čas 9 hodin ráno tamějšího času, což bude v 18:00 našeho času. Bude trvat 3 hodiny, ale je zde započítána i přestávka. Následně budeme moci sledovat novinky do 17. května, které budou rozděleny do několika hlavních celků. Tudíž zde máme Android, Google Plus, Chrome a Youtube. Nezbývá nic jiného, než nastavit upozornění na mobilu a těšit se na novinky. Pokud vás zajímá přesný rozpis všech dnů konference, navštivte oficiální stránky konference Google I/O 2013.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat