BlackBerry Messenger dorazí na Android a iOS

BlackBerry Messenger dorazí na Android a iOS
2013-05-14T18:43:14+02:00
• 14. 5. 2013

Služba BlackBerry Messenger, která se těší popularitě u více než 60 milionů uživatelů, bude dostupná i pro platformy Android a iOS. Tato informace pochází z konference BlackBerry Live 2013, která dnes odstartovala v Orlandu. Tato služba nabízí mimo jiné komfortní vytváření skupin umožňující sdílení kalendářů, fotografií, souborů a mnoho dalšího. Služba je rovněž pověstná tím, že si zachovává velice kvalitní úroveň současně s velikým důrazem na soukromí uživatelů.

bbm

Kromě těchto funkcí BlackBerry oznámilo, že připravuje tzv. kanály, které budou představovat jakousi sociální platformu, která umožní propojení firem, značek, celebrit, skupin atd. To, zdali budou kanály přístupné v době uvedení i pro Android a iOS, zatím není jisté, nicméně s dostupností je počítáno.
Očekávané uvolnění služby BlackBerry Messenger pro Android a iOS je plánováno na léto tohoto roku. Lidé z BlackBerry zatím nepotvrdili žádné bližší informace ohledně data uvolnění, nicméně již nyní by se měla tato novinka nacházet ve schvalovacím procesu v obchodě Google Play.

Zdroj: androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat