Quickoffice na iPhone a Android může být i zdarma

Quickoffice na iPhone a Android může být i zdarma
2013-04-13T08:42:49+02:00
• 13. 4. 2013

Jedním z nejjednodušších způsobů, jak sdílet své soubory či na nich dělat zároveň se spolupracovníky, je právě možnost použití Google Docs (Google Disk). Ne každý však tyto možnosti od firmy Google využívá. Právě teď přicházejí nové možnosti, v tom případě i důvody, proč Google Docs (Google Drive) využívat.

Skoro před rokem jsme se dozvěděli, že Google koupil aplikaci Quickoffice, která slouží k upravování souborů z Microsoft Office. Tato aplikace je již delší dobu na trhu, ale zatím zde nebyla možnost s ní pracovat zdarma. To se však teď změnilo a už jsme se dočkali i iPhone a Android „odlehčené“ verze. Quickoffice  je pro lidi s normálním Google účtem placený, ale pokud máte Google Apps pro firmy, bude pro vás tento kancelářský balík zdarma.

QO blog nexus7 image (4-2-13)

A co vlastně pomocí této aplikace můžete dělat? Budete moci upravovat své nahrané soubory, které mají koncovku .doc(x), .xls(x) či .ppt(x). Lze vytvářet i nové dokumenty zapadající do balíku Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) a přímo je ukládat na Google Disk. V dokumentech Word najdete i funkci ke kontrole pravopisu. Bohužel nevím jestli kontrola pravopisu bude fungovat i pro český jazyk, jelikož samotná aplikace český jazyk nepodporuje.

logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID

Zdroj: googleenterprise.blogspot.de

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat