Micromaxu unikla zmínka o Canvasu A111

Micromaxu unikla zmínka o Canvasu A111
2013-04-20T08:30:32+02:00
• 20. 4. 2013

Indický výrobce Micromax, známý díky cenově dostupnému modelu A116 Canvas HD, uvede na mobilní trh další novinku, která tentokrát bude spadat do střední třídy a dostane jméno Canvas A111. Její klíčové vlastnosti se dostaly ven ještě před samotným oficiálním uvedením.

Micromax Canvas A111 - přední a zadní část

Přední část zařízení zaujme 5,3palcový displej s qHD rozlišením 960 x 540 pixelů, jehož dotyková obrazovka bude reagovat i v případě použití rukavic. Pro videohovory je k dispozici 1,2MPx kamerka a záda ponesou 8MPx fotoaparát se dvěma přisvětlovacími LED diodami. Videa můžete natáčet ve Full HD kvalitě. Baterie dosahuje na kapacitu 2100 mAh.

Mezi poslední dostupné informace lze zařadit tloušťku těla, která bude 9,9 mm. Operační systém Android je ve verzi 4.1 Jelly Bean. Jako většina chytrých telefonů z tohoto koutu světa, tak i tento model nabídne možnost dual SIM a podporu paměťových microSD karet pro rozšíření vnitřní uživatelské paměti. Její velikost je doposud neznámá, stejně jako prodejní cena a dostupnost zařízení.

Micromax Canvas A111 - vnitřnosti

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat