Bovo F16 přijde na trh s 13MPx Sony Exmor Pro

Bovo F16 přijde na trh s 13MPx Sony Exmor Pro
2013-04-20T11:27:20+02:00
• 19. 4. 2013

Již půl roku uběhlo od první zmínky o modelu F16 od společnosti Bovo a právě dnes na povrch vycházejí nové informace týkající se připravované novinky včetně data představení. V říjnu loňského roku bylo známo, že zařízení dostane 4,5palcový displej, čtyřjádrový procesor od MediaTeku, 13megapixelový fotoaparát a nyní jsou tyto specifikace upřesněny.

Bovo F16

Bovo F16 bude vybaven 4,5palcovým displejem, který by měl být v HD rozlišení 1280 x 720 pixelů. O výkon se postará kromě čtyřjádrového procesoru MT6589, také 2 GB paměť RAM, což model zařazuje do novější generace s touto velikostí operační paměti. Samotným vrcholem bude 13megapixelový fotoaparát se snímačem Exmor Pro od společnosti Sony.

I když existuje relativně mnoho zařízení na čínském trhu se snímačem od Sony, tak stále jde o světlou výjimku, která nejednoho majitele zajisté potěší. Příkladem může být Oppo Find 5, jehož fotoaparát pořizuje podobně kvalitní snímky. Začátek prodeje modelu F16 startuje v Číně, a to 25. dubna.

F16

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat