Big Cola 2: Výkonné čtyřjádro s 2 GB RAM z Číny

Big Cola 2: Výkonné čtyřjádro s 2 GB RAM z Číny
2013-04-18T11:42:10+02:00
• 18. 4. 2013
1

Čínský trh přehlcený telefony poháněnými čtyřjádrovými procesory od MediaTeku a ještě donedávna pouze 1 GB pamětí RAM výrobci pomalu nahrazuji prvními novinkami s vylepšenými hardwarovými specifikacemi, kde například již najdete dvojnásobnou operační paměť. Jedním z nich je čerstvě představené zařízení s názvem Big Cola 2, které zaujme nejen vylepšeným výkonem, ale také samotnou cenovkou.

Big Cola 2

Big Cola 2 pohání čtyřjádrový procesor MT6589 od MediaTeku taktovaný na 1,2 GHz společně s 2 GB operační pamětí RAM. Ačkoliv hodnoty zní působivě, tak výsledek 12 898 z Antutu benchmarku už není nějak převratný. Přístroje jsou stále porovnatelné s některými modely, které mají 1 GB paměť RAM a navíc nižší cenovku.

Dále přední část zaujímá 5,3palcový displej s HD rozlišením a 3megapixelová kamerka určená pro videohovory. Na zádech uživatele čeká 13megapixelový fotoaparát a baterie o velikosti 3000 mAh. Interní paměť nabízí 32 GB v základu a její další rozšíření bude pravděpodobně možné pomocí paměťové microSD karty.

Oficiální představení proběhlo tento týden a do předprodeje se zařízení dostane v nejbližší době za cenu 1499 juanů, což v přepočtu vychází na přívětivých 4 810 Kč.

Big Cola 2 - Antutu

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Jiří Doubravský

19. 4. 2013, 13:29

za podobnou cenu do 5000 je v předprodeji JIAYU G4 Advanced Smart Phone také s 2GB RAM

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat