5 aplikací ze storu: Bez práce nejsou koláče WP

5 aplikací ze storu: Bez práce nejsou koláče [WP]
2013-04-17T12:30:37+02:00
• 17. 4. 2013

Dnes tu máme další díl seriálu 5 aplikací ze storu a po delší době se vracíme k platformě Windows Phone. Opět si tedy ukážeme pět aplikací, které nás v poslední době zaujaly.

wps

 

Brigády do kapsy

Jak už napovídá nadpis, začneme prací. Vzhledem k tomu, že mnoho z vás možná shání brigádu, tak víte, že se jedná o pracovní trh, který se mění každou hodinou. Proto se hodí mít přehled o nabízených pozicích stále po ruce. Přesně k tomu slouží Brigády do kapsy, kterou nabízí profesní server Jobs. cz.

[winphone]brigády-do-kapsy/c119b3f4-fbfc-4f1f-8f7f-1f09e6dc6d91[/winphone]

Auto Total

Další aplikace se bude hodit zejména motoristům, kteří mají rádi přehled o provozu svého plechového miláčka. Auto Total pomůže s evidencí spotřeby, cen paliva, oprav nebo například návštěvy myčky. Nevýhodou aplikace je absence českého jazyka, ale můžete ji vyzkoušet zdarma. Plná verze přijde na 42 korun.

[winphone]auto-total/c8751a0f-9fbf-41a5-bc1a-cdbaa0b1c088[/winphone]

Deník Motorkáře

Následující aplikace je podobná té předcházející, ale je určena pro trochu odlišnou cílovou skupinu. Funkce jsou ale podobné. Nechybí ani grafy a statistiky. Je dostupná zdarma a stojí za ní český vývojář, tudíž nechybí podpora českého jazyka.

[winphone]deník-motorkáře/ec2be7b0-5584-403d-86ba-b835c4d20638[/winphone]

Karel Čapek

Aplikace nesoucí jméno tohoto českého autora přichází s osmnácti nejznámějšími díly Karla Čapka. Je nutno podotknout, že aplikace nenabízí vícero nastavení a možností upravit si zobrazení textu, ale svou základní funkci plní dobře. Bílý text je zobrazován na černém podkladu.

[winphone]karel-capek/9a8bd2b0-d2fd-42af-964e-3d0385ad0de7[/winphone]

DameJidlo.cz

No a na závěr slíbené koláče. Služba DámeJídlo.cz nabízí zprostředkování objednávek jídla v restauracích s rozvozem k vám domů, nebo například do práce. Po aplikacích pro iOS a Android přichází i verze pro Windows Phone. Pro lokalizaci nejbližších restaurací využívá GPS a pro placení objednávek dokáže využít platby skrze platební kartu.

[winphone]damejidlo-cz/b666cf75-ccf8-4736-8676-5aab6ecf1234[/winphone]

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat