Specifikace odhalují ZTE U9810 se 4 GB operační paměti

Specifikace odhalují ZTE U9810 se 4 GB operační paměti
2013-03-02T07:01:53+02:00
• 2. 3. 2013

Čínští výrobci smartphonů v poslední době uvádějí na trh hodně slušná zařízení nabízející vysoký výkon, FULL HD displeje a to vše za pohádkové ceny. Výrobce ZTE pracuje na modelu U9810, který by měl dle uniklých specifikací disponovat 4 GB operační paměti RAM, což je zatím nevídané. Běžnou praxí, u špičkových modelů, je 2 GB RAM a ZTE chce tuto hranici posunout mnohem dál. Pokud se podíváme na technické specifikace, které byly uveřejněny, U9810 by mělo disponovat dvoujádrovým procesorem s frekvencí 1,7 GHz, 16 GB interní paměti a podporou pěti frekvenčních pásem včetně podpory LTE.

zte-u9810-4gb-ram-leaked-

Trochu je zarážející, že tak vysoký výkon by měl srazit průměrný displej o velikosti 5 palců a rozlišení 1 280 x 720 pixelů. Osobně bych u takto vybaveného modelu očekával automaticky FULL HD displej. Zatím není známa bližší specifikace typu procesoru, stejně tak není znám grafický čip a další. Kromě již zmíněného by měl tento smartphone disponovat 13MPx zadním fotoaparátem a 1MPx přední kamerkou. Operační systém bude zřejmě Android 4.1 Jelly Bean. Uvidíme, zdali se v brzké době dočkáme více informací.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat