Sony C670X: Ještě lepší Xperia Z?

Sony C670X: Ještě lepší Xperia Z?
2013-03-13T16:17:21+02:00
• 3. 3. 2013

Přímo z dílny Sony unikly první informace, podle kterých by měla momentálně vznikat novinka s kódovým označením C670X a zároveň možný konkurent modelu Xperia Z (C660X), jelikož v některých ohledech nabízí o něco lepší výbavu. Svoji premiéru si Xperia Z přitom odbyla teprve na letošním ročníku veletrhu CES a může to tedy znamenat, že Sony nechce zaspat na vavřínech.

Sony

V případě Sony C670X půjde o lehce pozměněnou verzi C660X. Těšit se můžete na čtyřjádrový procesor Snapdragon 600 s taktem 1.8 GHz, 2GB paměť RAM a o grafiku se postará Adreno 320, na kterou nyní narazíte například u HTC One. Dále displej o velikosti 4,8 palců nabídne rozlišení 1920 × 1080 pixelů, interní paměť s 32 GB prostoru a rozlišení fotoaparátu se zastavilo na 13 MPx.

Sony-Xperia-C670X-640x603-300x282

Sony má v plánu do tohoto modelu vnést hliníkovou konstrukci a vyhnout se provedení z plastu nebo ze skla. Následně jeho uvedení na mobilní trh by mělo proběhnout letos v létě, takže první zájemci se pravděpodobně modelu dočkají až někdy koncem tohoto roku. Jde tedy o relativně dlouhou dobu, což ještě může přinést mnoho změn na stráně specifikací nebo samotném dílenském zpracování.

Zdroj: androidguys.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat