EMBRACE+ přináší notifikace na vaše zápěstí video

EMBRACE+ přináší notifikace na vaše zápěstí [video]
2013-03-03T08:24:27+02:00
• 3. 3. 2013
1

Pokud jste milovníci všelijakého příslušenství k mobilním telefonům nebo tabletům, tak vás možná zaujme stylový náramek EMBRACE+. Možná se nejedná o to nejužitečnější zařízení, ale někteří z vás uvítají jeho funkčnost. Ve své podstatě přináší notifikace z vašeho zařízení na zápěstí.

photo-main

Tento náramek je vybaven RGB LED diodami, které dokáží zobrazovat nejrůznější barevné kombinace. Jeho kouzlo se skrývá samozřejmě v oznamování třeba příchozího emailu. Pokud si na svém smartphonu vypnete zvuky, tak vás může upozornit třeba vibracemi nebo indikací pomocí LED diody. Samozřejmě to vyžaduje vaši pozornost a musíte tak kontrolovat mobil. Díky EMBRACE+ se stačí podívat na zápěstí a ihned víte, jestli na vás nečeká nějaká novinka na mobilu.

K tomuto náramku existuje i aplikace, která bude dostupná pro Android a iOS, takže se nemusíte bát, jestli máte kompatibilní zařízení. Komunikace probíhá pomocí Bluetooth a baterie vydrží na 100 notifikací, jenž každá může mít trvání 6 sekund při středním jasu. Nabíjení se provádí skrze USB a trvá jen 10 minut.

V samotné aplikaci můžete vytvořit nejrůznější typy oznámení, které se přenesou na náramek. Umožní vám navolit specificky barvu, intenzitu jasu, počet probliknutí, rychlost blikání a délku notifikace. Součástí může být také lehká vibrace, takže vás náramek upozorní kdykoliv a ani se na něj nemusíte dívat. V současnosti je aplikace připravena na přenášení následujících notifikací: příchozí hovory, SMS, Email, Instagram, Twitter, Tumblr, Facebook, LinkedIn, Skype, kalendář, upozornění na svátky/narozeniny, budík a časovač, nízký stav baterie anebo že je mobil mimo dosah.

EMBRACE+ nemusíte řešit, jestli nedojde k namočení, jelikož je vodotěsný až do 5 ATM, což je ekvivalent 40 metrů. V tuto chvíli se připravují nejrůznější varianty tohoto náramku, jak můžete vidět na obrázku níže.

92d3e4ed7c7ec0f497e87d98cb7f27a9_large

Celý projekt potřebuje investici 220 000 dolarů na dokončení postupů, výroby a testování. Do ukončení akce na Kickstarteru zbývá 19 dnů a zatím se jim podařilo získat částku 39 000 dolarů. Pokud vás EMBRACE+ zaujal, tak se můžete stát investory. Za 49 dolarů (+10 dolarů poštovné) můžete získat EMBRACE+ Topaz.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

49 dolarů za tohle? :D…nápad to rozhodně špatný není, ale provedení nevypadá ani kvalitně, ani složitě, navíc náramek nesvítí pořádně po celém svém obvodu. Dokázal bych si představit mnohem lepší, tenčí a propracovanější provedení. Navíc výrobní náklady na 1 náramek mohou být tak kolem 20 dolarů…ta cena je zkrátka neúměrná tomu, co to má poskytovat.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat