Rhino Shield – ochrání displej před nárazy videa

Rhino Shield – ochrání displej před nárazy [videa]
2013-03-03T08:42:22+02:00
• 3. 3. 2013

Když si zakoupíte dražší smartphone, tak zajisté nechcete, aby se cokoliv stalo samotnému displeji. Většinou sáhnete po nějaké ochraně v podobě tenké fólie, která ochrání sklo před poškrábáním. Jakmile se jednou takto naruší tenká ochranná vrstva, tak můžete udělat výměnu a opět máte nerušivý pohled na obsah v mobilu. Bohužel většina takových fólií chrání jen před poškrábáním nebo nečistotami. Nyní přichází Rhino Shield, který zvládá ochranu ještě na vyšší úrovni.

97bb3d0a56d493fd66520cf24be69b06_large

V základu se jedná o polymer, který snese tvrdší zacházení. Je tenký jen 0.029 cm a obsahuje oleofobní technologii, jenž zamezuje většímu výskytu mastných otisků na povrchu. Ve skutečnosti se výzkumníkům podařilo vměstnat do tenké vrstvy několik typů ochran. Hlavní přednost je ale odolnost vůči nárazu, která se jen tak nevidí. Nyní se podívejte na video od samotných tvůrců, které jasně popisují Rhino Shield.

Rhino Shield se nyní nachází na Kickstarteru, což již napovídá, že potřebují investory. Z tohoto úhlu pohledu si asi říkáte, že ukázkové video může vypadat pěkně, ale jak dopadne Rhino Shield ve srovnání s běžnými typy? Tvůrci samozřejmě vše nenechávají náhodě a vytvořili video, kde v laboratorních podmínkách můžete vidět přímé srovnání.

Jedná se poměrně o pozoruhodnou fólii, která zvládá i silnější nárazy. Již v tuto chvíli můžete podpořit tento projekt. Do ukončení akce na Kickstarteru zbývá jen 10 dnů a již se jim podařilo získat 47 000 liber z 50 000 požadovaných. Pokud projekt podpoříte na oficiální stránce, tak můžete získat Rhino Shield pro váš smartphone.

7fe72891c528b15208a9969e2687487a_large

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat