X Phone od Motoroly byl k vidění video

X Phone od Motoroly byl k vidění [video]
2013-03-16T14:30:47+02:00
• 16. 3. 2013

V tomto týdnu jsme uvedli informace a první video o neznámém zařízení od Motoroly. Podle specifikací a některých informací se nemělo jednat o připravovaný X Phone, ale jak se nyní zdá, tak přichází potvrzení od zdroje z Motoroly, že jsme mohli vidět první prototyp.

Tinhte_Motorola_Xt912a-12_large_verge_medium_landscape

Web Android And Me získal informace, že konkrétně tento model prošel několika úpravami a již nyní se pracuje na vyladění systému. Prodej by měl totiž začít během léta. Můžeme si zde připomenout specifikace, ale jak zdroj uvádí, tak tentokrát nemám očekávat smartphone s extrémními specifikace a dokonce nebude pouze jeden.

Projekt X Phone má v sobě zahrnovat celou řadu mobilů, u kterých se nebudou hnát specifikace do výšin. Jejich konstrukce a vybavenost bude na dostatečné úrovni, aby zákazník byl spokojen, ale zároveň se zde bude hledět na cenovku. První model by se měl prodávat za 199 dolarů bez jakéhokoliv úvazku u operátora, ale zároveň se nebude jednat o žádné ořezávátko.

Vše je uzpůsobeno k dobrému požitku ze samotného užívání smartphonu. Nemá dokonce ani konkurovat top modelům od jiných výrobců. Tudíž projekt X Phone nemusí nutně znamenat, že se můžeme těšit na nejvýkonnější mobil. Dokonce zde padají zmínky o samotném systému, jenž by měl být bez sebevětších úprav.

Pokud tedy Google a Motorola představí vybavené a cenově dostupné modely, tak by to mohlo udělat poměrně dost vrásek na tváři představitelům větších firem. Dokonce i Apple by se mohl obávat, jelikož design prototypu by se mohl zamlouvat většímu spektru lidí – hlavně když bude cenovka nižší.

Zdroj: androidandme.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat