MWC 2013: Nejvíce se mluvilo o Nokii

MWC 2013: Nejvíce se mluvilo o Nokii
2013-03-05T10:06:37+02:00
• 5. 3. 2013

Veletrh MWC pro tento rok máme úspěšně za sebou a analýza provedená na základě tweetů s hashtagy MWC, MWC13 a MWC2013 v období od 18. do 28. února odhalila, že nejvíce zmiňovanou značkou byla finská Nokia. Celkem bylo tweetnuto 7260krát, a to 619 novináři, bloggery, analytiky a dalšími 419 sdělovacími prostředky.

Značky

Není divu, společnost Nokia ukázala několik nových modelů, jako je Lumia 720, Lumia 520, Nokia 301, Nokia 105, Asha 310 nebo Asha 205. Druhou pozici zaujímá korejský Samsung, ačkoliv nebyla představena nová vlajková loď Galaxy S IV, která je již delší dobu trhem očekávána. Její oficiální představení je naplánováno na 14. března, kdy se koná speciální akce na náměstí Times Square.

Třetí příčku obsadil další velikán, tentokrát z řady operačních systémů, Android od Googlu. Čtvrté bylo LG a na pátém místě se usadil Firefox OS, který Sony představí v low-endovém modelu Xperia E. Dále určitě bude chtít rozvířit vody u mobilních operátorů, kde jsou ve většině případu nabízeny chytré telefony s operačním systémem Android. Na závěr Huawei z Číny bylo přiřknuto osmé místo a až například na desáté příčce skončilo ZTE.

Zdroj: blog.lissted.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat