Indický Xolo představil čtyřjádrový model Q800

Indický Xolo představil čtyřjádrový model Q800
2013-03-11T13:22:03+02:00
• 11. 3. 2013

Indická společnost Xolo přichází na mobilní trh s další cenově dostupnou novinkou, a to tentokrát se čtyřjádrovým modelem Q800, který nabídne pouze 4,5palcový displej oproti většině svých indických konkurentů s 5palcovými displeji. Od tohoto výrobce jde s tímto výkonem o první zařízení z Q série.

Xolo Q800

Xolo Q800 nabídne 4,5palcový qHD displej s rozlišením 540 × 960 pixelů, dále bude poháněn čtyřjádrovým procesorem o frekvenci 1,2 GHz a pamětí RAM o velikosti 1 GB. U vnitřní paměti najdete v základu 4 GB, které dále rozšíříte prostřednictvím MicroSD karty až na 32 GB. V zadní části narazíte kromě fotoaparátu s 8MPx čočkou také na 2100mAh baterii.

Přední část displeje je doplněna o 1.2MPx kamerku určenou pro videohovory. Jestliže jste hudebními fanoušky, určitě vás potěší hudební systém Yamaha 168 PA, který by měl podle výrobce zaručovat úžasný hudební zážitek včetně několika softwarovými vylepšeními, jako je změna skladby po zatřesení nebo filtr třídící hudební soubory podle jejich velikosti.

Pro závěrečné doplnění informací, telefon bude podporovat funkci dual-SIM a poběží na operačním systému Android ve verzi 4.1 Jelly Bean. Cenovka tohoto víceméně kompaktního zařízení začíná na 12 499 indických rupii, což vychází v přepočtu na přívětivých 4 504 Kč. Možnost zakoupení je právě zde.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat