Huawei připravuje 5palcový Ascend G700

Huawei připravuje 5palcový Ascend G700
2013-03-23T08:50:22+02:00
• 23. 3. 2013

Ačkoliv se výrobci snaží udržet svá připravovaná zařízení co nejdéle pod rouškou tajnosti, nikdy to stoprocentně nevychází. Další doposud nepotvrzené zařízení tentokrát uniklo společnosti Huawei, která podle serveru Evleaks momentálně chystá nový model G700 pro řadu Ascend.

Huawei Ascend G700

Po přerostlém zařízení Ascend Mate s 6,1 palci nejspíš Huawei v nejbližších měsících představí model G700, o kterém jsou prozatím známy pouze první střípky informací, mezi nimiž najdeme čtyřjádrový procesor MediaTek MT6589 SoC, paměť RAM o velikosti 2 GB, 5palcový displej a operační systém Android ve verzi 4.2. Také je známo, že se na trh dostanou dvě verze, kde jedna bude podporovat sítě W-CDMA a druhá TD-SCDMA.

Nakonec lze podle prvních specifikací usoudit, že zřejmě půjde o zařízení patřící do střední třídy chytrých telefonů, čili spíše půjde o HD než o Full HD model za cenu pohybující se kolem 300 dolarů (tj. v přepočtu 5 960 Kč). Je jen otázkou času, kdy dorazí další bližší informace o této čínské novince.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat