HTC vs. Samsung – bitva se přesunula na Twitter

HTC vs. Samsung – bitva se přesunula na Twitter
2013-03-22T16:03:54+02:00
• 22. 3. 2013
2

Za poslední měsíc jsme mohli být svědky opravdového konkurenčního boje mezi společnostmi Samsung a HTC. Přidejte k tomu napětí a sociální sítě, čímž získáte velmi výbušnou atmosféru, ve které dříve nebo později dojde k nějaké té menší slovní roztržce. Přesně to nám tento týden na Twitteru předvedli zástupci HTC a Samsungu.

Vše to začalo, když správce twitterového účtu HTC napsal tweet, ve kterém narážel na poněkud přehnané a komediální představení nové vlajkové lodi Samsungu – Galaxy S 4. Příspěvek doplnil hashtagy #theNextBigFlop a #HTCOne.

HTC

Reakce Samsungu byla okamžitá – na tweet fanouška odpověděli, že jsou 4 vždy lepší než 1. Aby bylo jasné, že mu jde o vlajkové lodě obou výrobců a ne jen o matematiku, připsal také “cc @HTC”. Reakce HTC? Narážka na nevalnou kvalitu plastu, který Samsung používá a který podle HTC není fantastický.

htc-samsung-tweetwar

Zábavu uživatelům přerušilo až vedení HTC, které si všimlo toho, co se mezi administrátory účtů obou značek děje a nechalo všechny kompromitující tweety smazat. Od té doby zmizel i tweet Samsungu a nastalo hrobové ticho kořeněné špetkou vzájemné ignorace. Přitom to není tak dávno, co se do podobné roztržky dostali také členové vedení obou značek.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Plachý

Blázen do mobilního života, Androidu, Google a HTC. Fanatický anti-fanatik marně se snažící o rozšíření objektivity. Na Dotekománii si od něj většinou počtete o Androidu, soudech, patentech a hrách. Také jej můžete nalézt na FI Masarykovy Univerzity, kde svadí nekonečný boj o vývojářskou budoucnost.

Komentáře

Petr Plachý

22. 3. 2013, 17:19

Pro mě to většinou znamená lepší telefon :)

Já bych k tomu jen dopsal „since when means better material better phone?“ a jinak mě to pobavilo! :) Škoda jen že „Four is always better than one“ moc nevyznělo v tom českém překladu!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat