Headflat – když nechcete držet mobil v rukách

Headflat – když nechcete držet mobil v rukách
2013-03-22T09:00:26+02:00
• 22. 3. 2013
3

Na světě existuje nespočet startupů, které se snaží nějakým způsobem zaujmout investory. Již nějakou dobu věnujeme pozornost projektům, které se snaží o úspěch na stránkách Kickstarter. Občas zahlédneme opravdu unikátní nápady, které stojí za zmínku, ale tentokrát se podíváme na příslušenství headflat.

89a0baad87e13713fb136015e9407a2f_large

Pokud patříte mezi ty uživatele smartphonů, kteří často sledují videa nebo by potřebovali třetí ruku pro držení mobilu, tak vás tento projekt může zaujmout. Říká se, že v jednoduchosti je krása. V tomto případě to zřejmě platí dvojnásob – možná. Jedná se vlastně o kšiltovku, která má na sobě speciální držák pro smartphone. Ze samotného obrázku je vám jasné, že se tak zbavíte neustálého držení mobilu při sledování videa.

5a0a04f7ae8d62b8706761c72d1463f8_large

Jednalo by se o poněkud nezajímavý projekt, pokud by šlo jen o uchycení, ale tvůrci šli dál. Součástí balení je také herní ovladač, díky kterému si samozřejmě budete moci zahrát i několik her. V tomto případě si budete moci například lehnout, přičemž uvidíte na displej a zároveň budete moci hrát. Součástí mají být i hry s rozšířenou realitou.

Pokud vás doposud nepřesvědčilo ani video, tak si představte toto příslušenství ve spojení s AR.Drone, což je vznášedlo, které ovládáte skrze smartphone. Tímto způsobem budete moci sledovat záběry z kamery ve vznášedle přímo před vašima očima a zároveň budete moci přes ovladač řídit AR.Drone.

Tvůrci si stanovili hranici 100 000 dolarů , přičemž zatím mají pouze 5 300 dolarů. Zbývá jim 53 dnů na dosažení cíle. Pokud vás tedy projekt zaujal, můžete se stát investory.

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

…přímo před vašimi očima? Když už tak pořádně: „vašimi očami“ :D Nebo správně: „vašima očima“.

Přemysl Vaculík

VIP 22. 3. 2013, 14:04

Dík.

Tomáš Líška

22. 3. 2013, 13:47

Boooze to je strasna kravina…ako uz som videl vselico ale toto je na mna moc. Ako na kickstarteri boli uz aj ovela lepsie projekty a mali ovela nizsiu hranicu a aj tak sa im to nepodarilo.. pochybujem ze sa im vobec podari nazbierat 15 000. Za mna… totalna kravina

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat