BlackBerry připravuje modely B10, U10 a R10

BlackBerry připravuje modely B10, U10 a R10
2013-03-31T10:44:52+02:00
• 31. 3. 2013

RIM zažil tento rok hotový přerod, jelikož je firma nově známa jako BlackBerry. Samozřejmě se nejednalo o jedinou novinku. Byly představeny dva modely, které mají spasit tuto kanadskou společnost. Zatím to vypadá, že se daří, byť výsledky nejsou nijak valné – aspoň se nejedná o záporná čísla. Ačkoliv se nové modely začínají pomalu objevovat na všech trzích, tak se již nyní mají chystat nová zařízení. Zřejmě pozitivní výsledky vnesly nový vítr do plachet firmy, která byla před umřením a ještě nemá pevnou půdu pod nohama.

V tuto chvíli nemáme přesné informace, ale zdá se, že se máme těšit na 3 nová zařízení, přičemž každé z nich zapadne do jiné kategorie. V první řadě zde máme tablet B10, který svým designem spíše naznačuje, že by mohl mít větší rozměry než PlayBook. Možná se bude jeho úhlopříčka pohybovat kolem 9-10 palců. K představení by mohlo dojít na podzim tohoto roku. V lednu 2014 se asi dočkáme modelu U10, který bude zřejmě větší než současný top model Z10.

bb10road2-630x470

Je těžké odhadnout velikost, ale asi získá displej s úhlopříčkou kolem 5 palců. To by mohlo nasvědčovat tomu, že by zde mohl být použit Full HD panel. Posledním zařízením je R10, které nabídne standardně QWERTY klávesnici a větší displej než Q10. Veškeré informace jsou na základě uniklé road mapy, která naznačuje plány společnosti BlackBerry. Musíme vše brát s nutnou dávkou pochybností, ale je možné, že se tak dozvídáme přibližný cyklus nových modelů z Kanady.

Zdroj: technobuffalo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat