Beidou Big K: Další průměrné čtyřjádro z Číny

Beidou Big K: Další průměrné čtyřjádro z Číny
2013-03-28T13:50:15+02:00
• 28. 3. 2013
1

Portfolio čtyřjádrových zařízení od čínských výrobců se rozrůstá o další kousek, který rozhodně stojí za zmínku nejenom kvůli vysokému výkonu, ale i nízké ceně v předprodeji. Společnost Beidou odhalila nástupce původního modelu Big, jehož název nyní je doplněn pouze o písmeno K, čili Big K.

Beidou Big K

První model Big, z něhož vychází nová dvojka, přišla s 5tipalcovým displejem a dvoujádrovým procesorem MT6577. Big K se dočkal silnějšího čtyřjádrového procesoru s taktem 1,2 GHz a dvojnásobné paměti RAM o velikosti 1 GB. Zbylé specifikace nejsou odlišné, takže nepřekvapí například 5tipalcový FWVGA displej s rozlišením 854 x 480 pixelů.

Zadní část telefonu disponuje 8megapixelovým fotoaparátem a na interní paměť uložíte 4 GB dat. Softwarovou stránku řeší předinstalovaný operační systém Android v nejnovější verzi 4.2 Jelly Bean. Ačkoliv model nenabídne žádné oslňující parametry a neohrozí jiné čínské výrobce na mobilním trhu, tak případné zájemce může potěšit cena, která byla pro předprodej stanovena na 128 dolarů, což v přepočtu vychází na přívětivých 2 582 Kč.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Jiří Čapek

28. 3. 2013, 20:46

bude i v česku?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat